Professionele desinfectie in NL

Neem contact op

In deze tijden van het Coronavirus is desinfectie letterlijk van levensbelang. Om ervoor te zorgen dat uw woon- en werkruimten gegarandeerd hygiënisch zijn, is het daarom aan te raden uw ruimte professioneel te laten desinfecteren. Beukema Ongediertebestrijding kan u in Noord-Holland helpen, met professionele reinigingsapparatuur en -middelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u er alles aan doet om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Het belang van een schone woon- en/of werkomgeving

Ondanks de vele maatregelen die worden genomen om het Coronavirus te bestrijden, zullen veel mensen nog steeds naar een kantoor moeten om te werken. In deze gevallen is het dus van levensbelang dat deze ruimtes professioneel gedesinfecteerd zijn, zodat in combinatie met persoonlijke hygiëne van de werknemers en het in acht nemen van de regels een veilige werkplek kan worden gegarandeerd. Maar ook bij mensen die thuiswerken is het van belang in een schone, hygiënische ruimte te werken.

Neem contact op

De desinfectiewerkzaamheden

Desinfectie van een ruimte wordt gedaan door middel van een geavanceerde vernevelingsmachine. Deze professionele apparatuur is Ctgb-gecertificeerd en maakt gebruik van een professioneel desinfectiemiddel dat wordt omgezet in damp. Deze damp bevat zuurstofradicalen en wordt door de hele ruimte heen geblazen, zodat het letterlijk overal komt. Nadat het even heeft ingewerkt is de hele ruimte gedesinfecteerd en kan hij weer in gebruik worden genomen.

 

Deze techniek kan zowel thuis als in werkruimtes ingezet worden en is snel en effectief. Kleinere ruimtes in huis kunnen binnen een kwartier worden gedesinfecteerd. Grotere ruimtes op uw werklocatie van 100 m2 nemen ongeveer drie kwartier in beslag. Houdt u er wel rekening mee dat u tijdens het reinigen niet in de ruimte aanwezig kunt zijn. Laat u het dus thuis uitvoeren, is het belangrijk dat u tijdelijk elders kunt zijn.

Neem contact op

Wat is echt schoon?

Het verschil tussen schoonmaken en desinfecteren is groot. U kunt natuurlijk met een allesreiniger uw hele huis schoonmaken, maar wat u hier vooral mee doet is vuil verwijderen. Dit is uiteraard een effectieve manier om veel ziekteverwekkers te verwijderen, maar alleen voor zover ze zich in het vuil bevinden.

 

Desinfecteren of ontsmetten is een meer rigoureuze aanpak, waarbij de ziekteverwekkers zelf worden gedood. Met een professionele desinfectie van een ruimte bent u ervan verzekerd dat er letterlijk niets meer leeft in uw ruimte, zodat u gegarandeerd veilig bent.

Neem contact op
Telefoon icoon

Uw huis of werkruimte professioneel laten desinfecteren? Bel vandaag nog met Beukema Ongediertebestrijding uit Noord-Holland via het nummer 085 - 303 52 90.

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding
Rosbayerweg 65
1521 RW Wormerveer

Ongediertebestrijding Noord-Holland

Ongediertebestrijding Amsterdam

Ongediertebestrijding Haarlem

Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Den Haag

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ongediertebestrijding Zaanstad

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00