Professionele Ongediertebestrijding door

Patrick Beukema

Neem direct contact op

Beukema Ongediertebestrijding - Patrick Beukema?

Beukema is al sinds 1961 een familie bedrijf ooit begonnen als dakdekkers in Uithuizermeeden vertrokken broers Geert naar de grote stad Amsterdam, daar kwamen ze maar moeilijk aan werk tot dat G. Beukema zich ging verdiepen in de kleine gaatjes in het hout als snel ontpopte ze zich door opleidingen SVO en SVO-B en meerdere cursussen als houtworm bestrijders. In de jaren 80 voegde de schoonzoon van Geert zich in het bedrijf en zetten het bedrijf na zijn opleiding in Engeland gevolgd te hebben samen met G.Beukema door. In het begin van de jaren 90 besloten schoonzoon en G.Beukema te stoppen met het bedrijf. In 2016 begin kleinzoon Patrick Beukema na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij meerdere bestrijdingsfirma's dat het tijd was om zelf een bedrijf op te starten en zo kwam er na bijna 24 jaar weer een Beukema Ongediertebestrijding. Het doorleren zit bij de Beukema's vergaand in het bloed en na meerdere stages en opleidingen in zowel Amerika, Spanje als ook Thailand te hebben gevolgd heeft hij zich op meerdere vlakken gespecialiseerd in het bestrijden van plaagdieren. Naast het bestrijden en leidinggeven in zijn bedrijf is Patrick Beukema ook docent in de ongediertebestrijding en geeft maandelijks meerdere lessen bij de Spa opleidingcentrum voor ondermeer ongediertebestrijding. Jaarlijks leid Patrick via de Spa Groep minimaal 160 nieuwe bestrijdingstechnici op en voorziet jaarlijks ruim 100 ongediertebestrijders van nascholingen. Dagelijks worden er binnen Beukema Ongediertebestrijdingen traingingen gegeven op het gebied van service, communicatie als ook praktijk gerichte trainingen met allen als doen om iedere medewerker die naar u toe komt alle kennis en passie mee te geven zoals Patrick Beukema dat wilt en voor staat.

Heeft u overlast van ongedierte? Het gespecialiseerde team van Beukema Ongediertebestrijding zorgt direct voor een ongedierte-vrije leefomgeving. Daarbij werken we met het volgende stappenplan:

  • Indien u een melding maakt van ongedierte komen wij zo snel mogelijk langs, in ieder geval binnen 24 uur. Heeft u een spoedmelding en belt u voor 12.00 uur? Dan komen wij dezelfde dag nog langs.
  • Bij aankomst observeren en inspecteren wij de omgeving én uw bedrijf of woning. We gaan op zoek naar de oorsprong van het probleem en maken een schatting van de omvang van het ongedierte of de aantasting.
  • Aan de hand van onze bevindingen verstrekken we een gedegen advies, ook als u aanvankelijk twijfels hebt over de noodzaak van ongediertebestrijding. Tenslotte heeft niet iedereen ervaring met ongedierte.
  • Vervolgens doen wij u een prijsvoorstel. Dit gebeurt altijd vooraf, zodat u achteraf nooit voor nare verrassingen komt te staan. Bij ons voorstel is een afspraak bij ons ook echt een afspraak. Wij maken geen gebruik van verborgen kleine lettertjes.
  • Gaan wij uw ongedierteprobleem oplossen? Dan begeven wij ons uiteraard op privé- of zakelijk terrein. Alle medewerkers van Beukema gaan hier bijzonder discreet mee om.
  • Soms heeft bestrijding van ongedierte of het verwijderen van nesten en resten consequenties voor uw gebouw of woning. Onze vakmensen zullen die altijd eerst met u bespreken. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat wij alle rommel opruimen die is ontstaan als gevolg van onze werkzaamheden.
  • Zoals u al weet kunnen wij snel handelen. In noodgevallen zelfs heel snel.
  • Helaas ontkomen wij in ons vakgebied niet aan het gebruik van biociden. Wij gebruiken echter alleen de strikt noodzakelijke hoeveelheid die nodig is om het gestelde doel te bereiken. Wij gebruiken dus echt geen gram te veel.
  • Onze medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 uur per week bereikbaar én inzetbaar. Onze tarieven zijn scherp, onze prestaties uitmuntend. Wij berekenen geen voorrijkosten.
  • Beukema Ongediertebestrijding is actief in heel Noord-Holland en ’t Gooi en omstreken. Wilt u meer weten? Wij informeren en adviseren u graag, of u nu particulier bent, ondernemer of beheerder van een multinational.

Bel nu direct 085 - 303 52 90 en maak een afspraak of laat ons u bellen.

Neem contact op
Telefoon icoon

Gebruikmaken van de professionele diensten van Beukema Ongediertebestrijding? Maak direct een afspraak, wij helpen u in Noord-Holland binnen 24 uur met uw ongedierteprobleem.

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding
Rosbayerweg 65
1521 RW Wormerveer

Ongediertebestrijding Noord-Holland

Ongediertebestrijding Amsterdam

Ongediertebestrijding Haarlem

Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Den Haag

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ongediertebestrijding Zaanstad

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00