Ongediertebestrijding voor bedrijven 

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding is al meer dan tien jaar de beste professionele speler in plaagdierbestrijding en houtbescherming. Onze gespecialiseerde medewerkers bestrijden ongedierte en beschermen diverse soorten hout in woon- en werkomgevingen in de hele regio. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven in de agrarische, food- en non-foodsector. Heeft u een bedrijf in de horeca, vastgoed, logistiek of bouw of heeft u een agrarisch bedrijf? Dan helpt ons enthousiaste team u graag met het bestrijden van ongedierte en het beschermen van uw hout.

De professionele ongediertebestrijders van Beukema

Beukema bestaat uit een jong ambitieus team van ongediertebestrijders. Al onze gespecialiseerde medewerkers scholen zich wekelijks bij zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en beste technieken. Ze kennen de ongedierteproblematiek in Noord-Holland allemaal als hun broekzak. Zo kan Beukema het beste voldoen aan de huidige vraag en ieder bedrijf van dienst zijn. Ons team is compact en erg flexibel inzetbaar. Dat heeft veel voordelen. Wij kunnen zowel een eenmanszaak als een multinational direct met raad en daad bijstaan en snel schakelen als dat nodig is. Wij denken graag met u mee.

Advies, preventie en bestrijding

Beukema geeft advies aan bedrijven en zoekt samen met u naar een effectieve oplossing van ongedierteproblemen. Wij informeren over preventieve wering, inspecteren bedrijfspanden op houtaantasting of schade door ongedierte en maken bestrijdingsplannen op voor het voorkomen en bestrijden van plaagdieren en houtaantasting.

Professionele ongediertebestrijder

Beukema Ongediertebestrijding is een no-nonsense bedrijf. Wij zijn dienstverleners en daarmee staat onze klant altijd voorop. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben een praktische instelling en zijn klant- en servicegericht. Bij ons is een afspraak daarom ook echt een afspraak. Heeft u een probleem met ongedierte of houtaantasting? Onze enthousiaste medewerkers helpen u er zo snel mogelijk van af!

De voordelen van Beukema Ongediertebestrijding

Icoon snel

Snel

Icoon duim

Gedegen advies

Icoon geld

Duidelijke vaste prijsstelling

Icoon discreet

Discreet 

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd

Secuur met biociden

Secuur met biociden

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Telefoon icoon

Wilt u meer weten? Wij informeren en adviseren u graag, of u nu particulier bent, een eenmanszaak hebt of een multinational beheert. Bel 085 - 303 52 90 en maak een afspraak!

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding
Rosbayerweg 65
1521 RW Wormerveer

Ongediertebestrijding Noord-Holland

Ongediertebestrijding Amsterdam

Ongediertebestrijding Haarlem

Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Den Haag

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ongediertebestrijding Zaanstad

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00