Houtworm laten bestrijden door een specialist

Neem direct contact op

Wilt u houtworm bestrijden in uw woning? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast van houtworm

Heeft u het idee dat er houtworm voorkomt in uw gebouw of in uw producten? Laat er dan snel iets aan doen. Houtworm kan een ernstige bedreiging vormen voor een gebouw. Vaak tasten houtwormen vloerplanken, trappen, stellingen of houten balken aan. Houtworm kan ook uw producten aantasten. Houtworm blijft vaak jarenlang verborgen. Tegen de tijd dat u erachter komt is het aantal houtwormen hoog en is het van groot belang direct actie te ondernemen.

Schade door houtworm

Houtworm kan veel schade veroorzaken. Houten draagconstructies worden verzwakt en vloeren, trappen en stellingen worden onbetrouwbaar. Houten meubilair raakt beschadigd en daarmee is het niet goed meer te gebruiken of verkopen. Bestaat uw pand gedeeltelijk uit hout, bevat uw gebouw houten draagconstructies, trappen, balken of vloeren of verkoopt u houten meubels? Dan is het van belang die regelmatig te laten controleren op houtworm. Dat voorkomt grote schade binnen uw onderneming.

Bestrijding houtworm

Heeft u houtworm ontdekt in uw bedrijf? Dan is het belangrijk direct een professionele bestrijdingsdienst in te schakelen. Die kan direct de schade vaststellen en u van uw probleem afhelpen.

Beukema Ongediertebestrijding heeft meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van ongedierte bij diverse bedrijven. Wij kunnen houtworm snel opsporen en effectief behandelen. Uiteraard verwijderen we de bron en voorkomen we dat uw gebouw, onderdelen daarvan of uw producten opnieuw worden aangetast. Dat doen we door regelmatig inspecties uit te voeren. Bij houtworm controleren wij bovendien ook op bijkomende problemen als houtrot.
Heeft u last van houtworm? Vertrouw op onze expertise.

Neem contact op

Hoe herkent u houtworm?

Houtwormen zijn geen wormen maar larven van kevers en torren. Deze leggen eitjes in het hout en daar komen larven uit die zich voeden met uw hout. Zodoende ontstaan er gaten in uw hout. Na drie tot vijf jaar komen deze larven uw hout uit en ontpoppen ze zich tot een volwassen kever. Pas dan ziet u de eerste gaatjes verschijnen. Ziet u gaatjes van 3 tot 6 mm in uw hout? Dan heeft u gegarandeerd last van houtworm. Vaak ziet u ook wat fijn zaagsel onder het aangevreten hout liggen.

Waar vindt u houtworm?

De gewone houtwormkever zit het liefst in hout van naaldbomen en loofbomen. Vooral het zachte hout tussen de kern van de boom en de bast is erg aantrekkelijk voor de houtworm. Grote houtwormkevers vind je voornamelijk in eikenhout of hout van loofbomen.

Om een uitgebreide besmetting te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig uw materialen en voorraden laat inspecteren. Zo voorkomt u grote financiële gevolgen.

Professionele bestrijding van houtworm door echte specialisten

Heeft u last van houtwormen? Laat ze snel vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

 

Wij bestrijden dagelijks met succes houtworm voor diverse bedrijven in Noord-Holland. Is uw bedrijf gevestigd in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Zaanstad, Den Haag of Rotterdam? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten. Bel nu direct 085 - 303 52 90 of laat ons u bellen.

Neem contact op

De gevolgen van houtworm

U kunt zich voorstellen dat vloerplanken, draagconstructies en houten balken zwaar beschadigd kunnen raken als ze zijn aangetast door houtworm. De vele gangenstelsels die in het hout gevreten zijn kunnen het hout ernstig verzwakken. Daarmee vormt een plaag houtwormen een ernstige bedreiging voor de stevigheid van uw gebouw; uw vloer of pand kan zelfs instorten. 

Verkoopt u houten meubels of slaat u deze op? Ook dan kan de schade groot zijn. Een plaag van houtworm is dan vooral ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Houtworm voorkomen

Door regelmatig te inspecteren op houtworm voorkomen wij nieuwe infecties en plagen. Door regelmatige inspecties voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Telefoon icoon

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw graag op houtworm en brenegen graag een vrijblijvende offerte uit. Bel direct voor een afspraak via 085 - 303 52 90

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding
Rosbayerweg 65
1521 RW Wormerveer

Ongediertebestrijding Noord-Holland

Ongediertebestrijding Amsterdam

Ongediertebestrijding Haarlem

Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Den Haag

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ongediertebestrijding Zaanstad

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00