Professioneel en effectief ratten bestrijden in Noord-Holland

Neem direct contact op

Wilt u ratten bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast van ratten

Heeft u rattenoverlast in uw onderneming? Dan heeft u niet alleen last van de schade aan uw pand en producten, maar loopt u ook een gezondheidsrisico. Ratten kunnen grote schade aanbrengen aan uw pand door overal aan te knagen. Ze kunnen bovendien brand veroorzaken door te knagen op elektriciteitsdraden.

Schade door ratten

Ratten knagen voortdurend op hout, plastic en andere harde materialen. Dit doen ze omdat hun tanden blijven groeien. Door te knagen blijven deze kort en scherp. Door hun geknaag kunnen ratten enorme schade aanrichten aan uw producten of verpakkingen. Ratten kunnen bovendien besmetting veroorzaken. Het is daarom van belang dat u regelmatig uw voorraad laat controleren. Dat voorkomt grote gevolgen.

Bestrijding ratten

Ratten kunnen door gaatjes kruipen die zo groot zijn als een potlood. Ze klimmen goed en kunnen tot wel 90 cm hoog springen. Daarom komen ze echt overal en dat is lastig als u ze zelf wilt bestrijden. Ratten paren bovendien veel. Ze baren 4 tot 8 jongen per nest en hebben 6 tot 10 nesten per jaar. Als u een plaag heeft kan dat neerkomen op duizenden ratten per jaar. Dat lost u uiteraard niet op met een middel dat u zelf heeft aangeschaft.
Heeft u last van ratten?
Vertrouw op onze expertise

Neem contact op

Hoe herkent u ratten?

Ratten zijn nachtdieren, u zult ze daarom niet snel zien of horen. Toch kunt u ze herkennen. Zijn uw verpakkingen of producten beschadigd en ziet u kleine zwarte uitwerpselen liggen? Dan is de kans groot dat u een rattenplaag heeft. Omdat ze zich overdag niet laten zien kan de plaag al een tijd aanwezig zijn zonder dat u iets gemerkt heeft. Dat kan betekenen dat de rattenplaag inmiddels behoorlijk groot is. Wilt u zeker weten dat het om ratten gaat? Kijk dan naar de knaagschade. Vaak kunt u twee evenwijdige groeven van de tanden zien.

Waar vindt u ratten

Ratten verstoppen zich graag op beschutte plaatsen zoals in kasten of tussen dozen. Hun nesten bevinden zich daar ook. Ratten kunnen zichzelf erg klein maken en kruipen daarmee door de kleinste kieren. Ze klimmen en springen enorm goed en daardoor verplaatsen ze zich overal naartoe. Dat is ook de reden waarom u overal in uw pand hun uitwerpselen kunt vinden.

Professionele bestrijding van ratten in Noord-Holland

Heeft u overlast van ratten? Laat ze direct vakkundig bestrijden en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien.

Wij bestrijden dagelijks met succes ratten voor diverse bedrijven in Noord-Holland. Is uw bedrijf gevestigd in (de omgeving van) Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend of Zaanstad? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten.

Neem contact op

De gevolgen van ratten

Ratten beschadigen uw goederen, etenswaren, verpakkingen en stellingen. Door hun geknaag zult u uiteindelijk uw producten of materialen moeten vernietigen en vaak weer nieuwe moeten aanschaffen. Dat kan grote financiële gevolgen hebben.

 

De aanwezigheid van ratten in uw onderneming vormt een gevaar voor uw gezondheid en die van uw gasten. Ratten kunnen verspreiding van salmonella veroorzaken en uw ruimtes besmetten. Tijdens hun bewegingen slepen ze hun buiken over de grond. Die zijn daardoor vet, vuil en vaak nat door urine. Het gesleep kan ziektes en bacteriën overbrengen op de plekken waar de ratten lopen. Besmetting kan bovendien plaatsvinden door hun kleine en donkere uitwerpselen die ze overal achterlaten.

 

Natuurlijk is een plaag van ratten ook nadelig voor uw reputatie. Vaak heeft ongedierte verlies van zakenrelaties, klanten en inkomsten tot gevolg.

Ratten voorkomen

Zorg ervoor dat u toegangswegen van ratten blokkeert. Dat kan door alle kieren en gaten bij vloeren, ramen en deuren te dichten. Vul grotere gaten en spleten op en voorzie uw deuren van borstelstrips.

 

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij nieuwe infecties en plagen van ratten. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag!

Telefoon icoon

Laat uw ratten direct bestrijden voordat het probleem groter wordt. Neem vandaag nog contact op met Beukema Ongediertebestrijding.

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding
Rosbayerweg 65
1521 RW Wormerveer

Ongediertebestrijding Noord-Holland

Ongediertebestrijding Amsterdam

Ongediertebestrijding Haarlem

Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Den Haag

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ongediertebestrijding Zaanstad

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00