Wespen bestrijden in Noord-Holland

Neem direct contact op

Wilt u wespen bestrijden in uw bedrijf? Wij bestrijden ongedierte snel en effectief!

Overlast van wespen

Heeft u overlast van een wespennest in of vlak bij uw bedrijf? Dan kunt u dat het best zo snel mogelijk laten weghalen. Wespen kunnen behoorlijk agressief reageren als u in de buurt komt. Ze kunnen meer dan eens steken en daarmee mensen levensgevaarlijk verwonden. Wespen gaan niet uit zichzelf weg. Na de herfst sterven de meeste wespen wel, maar de overgebleven koninginnen zoeken een overwinteringsplek en zullen het volgende jaar in de buurt een nieuw nest bouwen.

Schade door wespen

Wespen kunnen behoorlijke schade aanbrengen aan uw gebouw of de grond eromheen. Zeker als wespen zich in een spouwmuur genesteld hebben kunnen ze uw muren behoorlijk beschadigen. Een wespennest kan in de loop van een zomer duizenden wespen bevatten. U kunt zich voorstellen dat dat een grote overlast tot gevolg heeft.

De gevolgen van wespen

Een wespennest bevat altijd grote aantallen wespen. Het nest wordt aan het eind van de lente opgebouwd door een ‘koningin’. Zodra haar eitjes uitkomen gaan de nieuwe werksters verder aan de slag met het bouwen van het nest. Vanaf dat moment kan de koningin duizenden nieuwe eitjes leggen. U kunt zich voorstellen dat het lastig wordt uw gebouw te betreden als er zo veel wespen rondvliegen.

 

Wespen kunnen gevaarlijk zijn. Niet alleen mensen die allergisch zijn voor wespensteken kennen de gevolgen. Als wespen zich bedreigd voelen kunnen ze eindeloos aanvallen en steken. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Niet alleen voor uw medewerkers, maar zeker ook voor bezoekers van uw bedrijf.

Bestrijding wespen

Beukema Ongediertebestrijding heeft meer dan tien jaar ervaring met het bestrijden van wespen bij bedrijven. Wij kunnen een wespennest snel opsporen en effectief behandelen. Uiteraard verwijderen we het wespennest en voorkomen we dat uw gebouw opnieuw bezocht wordt door wespen. Dat doen we door aan het begin van het volgende seizoen opnieuw te komen inspecteren.
Heeft u last van wespen? Vertrouw op onze expertise.

Neem contact op

Hoe herkent u wespen?

Iedereen weet hoe een wesp eruitziet. Maar niet iedereen weet waar een wespennest zich kan bevinden. Het nest is niet altijd zichtbaar en daardoor kunt u toch per ongeluk in de buurt komen. Wespen bouwen hun nesten vaak in de grond, bij bomen en in een spouwmuur. Ook uw klanten kunnen er per toeval op stuiten of per ongeluk in de buurt komen. De gevolgen kunnen aanzienlijk zijn.

Ziet u regelmatig wespen in de buurt? Dan kunt u er zeker van zijn dat zich in de buurt van uw bedrijf een wespennest bevindt. Bel in dat geval een bestrijdingsdienst en ga niet zelf aan de slag. U kunt niet altijd zien hoe groot een nest is en wespen kunnen fel reageren als hun nest wordt aangevallen.

Waar vindt u wespen?

Wespen kunnen bijna overal een nest bouwen. Vaak verstopt de koningin zich op een veilige plek tijdens haar overwintering. In het volgende seizoen begint ze aan haar nest. Een veilige plek is een plek waar wespen weinig gestoord kunnen worden en het minst last hebben van weersinvloeden. Bijvoorbeeld op een plek achter in een magazijn of in een spouwmuur, maar ook in een holle boom of onder de grond.

Professionele bestrijding van wespen in Noord-Holland

Heeft u een wespennest in de buurt van uw bedrijf? Laat het direct vakkundig bestrijden en voorkom een groot wespennest met alle gevolgen van dien.

Wij bestrijden dagelijks met succes wespennesten voor diverse bedrijven in Noord-Holland. Is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Haarlem of Alkmaar? Dan helpen wij u direct. Binnen 24 uur en zonder voorrijkosten. Bel nu direct 085 - 303 52 90 of laat ons u bellen.

Neem contact op

Wespen voorkomen

Door regelmatig te inspecteren voorkomen wij een groot nieuw wespennest en een heuse wespenplaag. Daarmee voorkomen we ook bestrijding door giftige bestrijdingsmiddelen. Dat is tenslotte wel het laatste wat u wilt, zeker in de voedingsmiddelenindustrie.

Telefoon icoon

Wilt u zekerheid voor alles? Wij inspecteren uw gebouw en voorraad graag op wespen. Bel direct voor een afspraak via 085 - 303 52 90

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding
Rosbayerweg 65
1521 RW Wormerveer

Ongediertebestrijding Noord-Holland

Ongediertebestrijding Amsterdam

Ongediertebestrijding Haarlem

Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Den Haag

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ongediertebestrijding Zaanstad

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00