Professionele Ongediertebestrijding 

Neem contact op

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren hebben te maken met ongedierte: in huis bijvoorbeeld, in de schuur of in de tuin. Bent u particulier en heeft u last van ongedierte in of om uw woning? Uiteraard helpen wij u graag dit ongedierte te bestrijden.

 

Ons jonge en ambitieuze team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Zij kennen de laatste ontwikkelingen op het gebied van bestrijding en beheersen de nieuwste technieken. Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte? Wij staan direct tot uw beschikking en denken graag met u mee!

De meest voorkomende soorten ongedierte in particuliere woningen

Muizenbestrijding

Heeft u muizen in huis? Dan kunt u het best zo snel mogelijk deze muizen bestrijden. Ze beschadigen niet alleen uw spullen, maar kunnen ook brand veroorzaken door aan snoeren te knagen. Muizen zijn bovendien een gevaar voor uw gezondheid. Tijdens hun bewegingen slepen ze hun buiken vol vet, vuil en urine over de grond van uw woning. Dat kan bacteriën en zelfs ernstige ziektes overbrengen. De uitwerpselen van muizen brengen bovendien besmettingsgevaar teweeg. Geen fijn idee!

Zelf muizen bestrijden
Als u muizen in huis heeft kunt u proberen die te verjagen of muizengif strooien om hen te doden. Een muizenplaag in huis is echter niet zomaar verdwenen. Muizen bestrijden is een lastige klus. Ze komen werkelijk overal en zijn vaak met vele tientallen tegelijk. Muizen baren 4 tot 8 jongen per nest en hebben 6 tot 10 nesten per jaar. Muizen bestrijden met muizengif uit de winkel werkt daarom niet afdoende.

Laat ons uw muizen bestrijden
Heeft u muizen in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door onze gespecialiseerde medewerkers en voorkom verspreiding met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks muizen in particuliere woningen in heel Noord-Holland.

Heeft u muizen in huis? Vertrouw op onze expertise.

Neem contact op

Bestrijding van bedwantsen

Heeft u regelmatig last van jeukende bulten en heeft u niet de indruk dat die veroorzaakt zijn door muggen? Dan is de kans groot dat uw bed besmet is met bedwantsen. Het zelf bestrijden van bedwantsen heeft niet veel zin. U doodt daarmee wel de aanwezige bedwantsen, maar niet de eitjes. Zodra die uitkomen begint de plaag weer van voren af aan. Bedwantsen bestrijden kan eigenlijk alleen door een professional. Ze zijn zeer hardnekkig en lastig te bestrijden omdat zij zelf en hun eitjes zich overal kunnen bevinden en verspreiden.

De bedwantsbeet
Bedwantsen drinken bloed, net als een mug. Ze verdoven eerst uw huid voor ze in uw huid prikken. Daarom wordt u over het algemeen niet wakker van de beet. De verdoving kan echter flink jeukende galbulten opleveren. Als daaraan gekrabd wordt kan dat niet alleen littekens veroorzaken, maar ook hepatitis B en andere infecties. Direct na elke maaltijd vermenigvuldigen bedwantsen zich door eitjes te leggen. Dat kan al snel oplopen tot miljoenen eitjes en bedwantsen. Met een zelf gekocht verdelgingsmiddel de bedwantsen bestrijden heeft dan echt geen zin.

Laat ons uw bedwantsen bestrijden
Heeft u bedwantsen in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door onze gespecialiseerde medewerkers en voorkom verspreiding, met alle gevolgen van dien. Wij bestrijden dagelijks bedwantsen in particuliere woningen in heel Noord-Holland.

Heeft u bedwantsen in huis?
Vertrouw op onze expertise.

Neem contact op

Zilvervisjes bestrijden

Heeft u zilvervisjes in huis? Ze komen vaak voor in vochtige ruimtes en zijn vooral ’s nachts actief. De aanwezigheid van zilvervisjes is niet erg hygiënisch. Ze besmetten alle plekken waar ze lopen door schimmels en bacteriën mee te slepen die aan hun poten hangen. Hun uitwerpselen bevatten eveneens schimmels, die zich door het heen en weer geloop verspreiden in uw huis. Ziet u overdag zilvervisjes? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een echte zilvervisjesplaag. Die kan het best door een vakkundig bedrijf bestreden worden. Een gewone spray helpt dan echt niet meer.

Zilvervisjes houden van vochtigheid

Anders dan de meeste mensen denken, komen zilvervisjes niet alleen voor in oude huizen. Juist ook nieuwbouwwoningen zijn vaak nog redelijk vochtig en dat is precies waar zilvervisjes van houden: een hoge vochtigheidsgraad. Als u zilvervisjes in huis heeft, zeker als er echt sprake is van een zilvervisjesplaag, kunt u allergische verschijnselen ontwikkelen. Hun uitwerpselen vol schimmels veroorzaken vaak verkoudheden en astmasymptomen maar ook eczeem en jeuk. Het is daarom echt van belang zilvervisjes zo snel mogelijk te bestrijden.

Laat ons uw zilvervisjes bestrijden

Heeft u zilvervisjes in huis? Laat ze direct vakkundig bestrijden door een gespecialiseerde medewerker. Daarmee voorkomt u verdere verspreiding, met alle gevolgen van dien.

Beukema bestrijdt dagelijks zilvervisjes in particuliere woningen in heel Noord-Holland. Heeft u zilvervisjes in huis?
Vertrouw op onze expertise.

Neem contact op
Telefoon icoon

Als particulier last van ongedierte? Neem vandaag nog contact op met Beukema Ongediertebestrijding. Bel ons via 085 - 303 52 90.

Neem contact op

Beukema Ongediertebestrijding
Rosbayerweg 65
1521 RW Wormerveer

Ongediertebestrijding Noord-Holland

Ongediertebestrijding Amsterdam

Ongediertebestrijding Haarlem

Ongediertebestrijding Alkmaar

Ongediertebestrijding Den Haag

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ongediertebestrijding Zaanstad

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00